Mistä löytää fanipaidat jääkiekkoon ja jalkapalloon?

Jalkapallo- ja jääkiekkopelipaidat ovat monella pojalla ja miehellä joululahjatoivelistalla. Tuntuu, että niitä on kuitenkin vaikea löytää, etenkin jos fanitettava on jokin muu kuin Crosby, Messi tai Ronaldo.

Tässä muutama vinkki mistä löytää pelipaitoja niin jalkapalloon ja jääkiekkoonkin.

UNISPORTSTORE

Jalkapalloon fanipaidat suomenkielisestä unisportsore-verkkokaupasta. Valikoimassa on aitoja fanipaitoja lasten ja aukuisten koossa. Valikoima heillä on laaja ja paidoista löytyy vähintäänkin kaikki suositut jalkapalloseurat ja maajoukkueet. Kannattaa tsekata myös alennuksessa olevat pelipaidat. Sieltä voi tehdä edullisia löytyjä. Tätä kirjoittaessa sieltä löytyy esim. Real Madridin pelipaita lasten koossa hintaan 22 € ja aikuisten koossa Liverpoolin pelipaita hintaan 26 €.

Mikäli teet tilausta unisportilta niin suosittelen liittymään bonuswayhin. Näin saat ostoksistasi bonusta, jotka maksetaan rahana sinun pankkitilillesi.

 

STADIUM

Stadiumin verkkokaupasta ja liikkeistä löytyy myös jalkapallofanipaitoja, joskaan valikoima ei ole niin laaja kuin unisportstorella. Kannattaa kuitenkin tarkastaa ettei olisi sattumoisin hyviä tarjouksia päällä.

 

NHL-PELIPAIDAT

Änäripelipaitoja on vaikeampi löytää. Superstarojen (Crosby, Ove, Stamkos jne) paitoja voi löytää urheiluliikkeistä esim. Stadiumista, XXLstä tai Intersporteista. Mutta mikäli fanitettava ei kuulu näiden supertähtien joukkoon on paitaa hankalampi löytää. Muutama vinkki mistä voi löytää änäripaitoja.

 1. JENKEISTÄ TILAAMINEN
  Fanatics.com on verkkokauppa, josta todennäköisesti löydät etsimäsi. Tuotteet tulevat Amerikasta, joten varaa aikaa toimitukselle.
 2. KÄYTETTYNÄ OSTAMINEN
  Pelipaitalöytöjä voi tehdä kirppareilta ja etenkin huuto.netissä pyörii ajoittain änäripaitoja. Toki siellä liikkunee myös kopioita, joten ole tarkkana.
 3. URHEILU JA ALAN LIIKKEET
  Urheiluliikkeissä (esim. Stadium) on etenkin talviaikaan myynnissä fanipaitoja. Ei muuta kuin kaupungille shoppailemaan ja metsästämään fanipaitaa.
 4.  KIINASTA TILAAMINEN
  Ainakin AliExpressiltä voi löytää jotain pelipaitoja. Paidat löytyvät parhaiten kirjoittamalla hakukenttään pelaajan nimen. Todennäköisesti löydät kuitenkin vain kopioita.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi