Joululahja vauvalle tai taaperolle

Oletko ostamassa joululahjaa vauva-tai taaperoikäiselle etkä tiedä vielä mitä ostaisit? Tässä muutama loistava joululahjaidea.

Kotimaiset lastenvaatteet

Kotimaiset lastenvaatteet ovat nyt suuressa suosiossa. Eikä ihme, sillä ne ovat kotimaisia, ekologisia ja taloudellisesti järkeviä, sillä pieneksi jäädessään ne saa hyvin kaupaksi kirpputoreilla. Merkkejä on paljon ja erityisesti muutama Suomalainen brändi on hyvin suosittuja. Tällaisia lastenvaatemerkkejä ovat mm. Papu, Aarrekid, Kaiko ja Punainen norsu.

 

Mini Mat -ruokailualusta

Mini Mat ruokailualusta on loistava keksintö pienelle lapselle joka opettelee syömään itse. Silikonista valmistettu ruokailualusta on kestävä ja se pysyy pintansa ansiosta hyvin pöydän pinnassa kiinni, joten ei ole pelkoa, että lautanen lentää lattialle.

Ruokailualustan uuniin sekä mikroaaltouuniin ja se on helppo puhdistaa astianpesukoneessa. Saimme itse tällaisen lahjaksi kun pieni poikamme opetteli syömään ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille, joilla on pieniä lapsia.

 

Pandafeet tossut

Pandafeetilla on valtava valikoima äärimmäisen söpöjä ja vekkuleita sisätossuja. Mikäli pikkuinen on päivähoidossa tai kerhossa tai hän on menossa sellaiseen, niin silloin tämä on aivan ihana joululahja.

Pandafeet.fi

 

Life factory tutti- ja juomapullot

Nämä on ollut meidän perheessä käytössä jo vuosien ajan. Lasinen juomapullo, johon voi vaihtaa pään tilanteen mukaan. Se toimi meillä aluksi nimenomaan tuttipullona, mutta kun tämä tarve meni ohi siitä tuli tosi hyvä juomapullo. Vesi ja muutkin juotavat maistuvat paremmilta lasi- kuin muovipulloista. Näissä on silikoninen suoja, joka suojaa pulloa rikkoutumiselta.

life_facroty-kokemuksia

 

Brion perässävedettävät lelut

Brion ihanat puiset perässävedettävät lelut rohkaisevat lasta kävelemään ja liikkumaan. Lisäksi hauskat eläinhahmot kehittävät lapsen motorisia taitoja.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi