Mies! Näin ostat naiselle hajuveden

Etsitkö joululahjaa rakkaallesi? Yksi joululahja, jota melkeinpä kaikki naiset rakastaa on hajuvesi! Mutta ole tarkkana, että ostat oikean hajuveden. Toimi näin:

Mikäli asut samassa taloudessa naisen kanssa niin katso kylppärin kaapista mitä hajuvettä hän tällä hetkellä käyttää. Mikäli kaapissa on useampi tuoksupullo niin katso missä putelissa on vähiten tuoksua jäljellä.

 

Kirjoita tuoksun koko nimi ylös tai ota siitä kuva puhelimellasi.

 

Mene Hajuvesi.fi-verkkokauppaan ja kirjoita tuotteen nimi haku-kenttään ja ”HAE”.

 

Vaikka Hajuvesi.fi-verkkokaupan hinnat ovat yleensä edullisimpia, voit vielä varmistaa, ettet maksa tuotteesta liikaa vertaamalla tuotteet hintaa esim. ShopAlike-vertailusivustolla. Kirjoita taas tuotteen nimi hakukenttään ja paina entteriä.

Tällä menetelmällä onnistut varmasti hankkimaan naiselle oikean hajuveden joululahjaksi.

 

Mikäli et saa tietoa rakkaasi hajuvesistä niin toimi seuraavasti

Mikäli sinulla ei ole mitään tietoa hajuvedestä, jota rakkaasi käyttää niin sitten suosittelen menemään kosmetiikkaliikkeeseen (esim. Sokos, Kicks jne.). Kysy reippaasti apua myyjältä, heidän työnsä on neuvoa sinua. He kysyvät sinulta muutamia tarkentavia kysymyksiä, kuten ”Saisiko se olla makea?”, ”Onko se iltatuoksuksi vai päivätuoksuksi” ja niin edelleen. Tämän kysymyspatteriston jälkeen he suosittelevat ja tuoksuttavat muutaman tuoksun sinulla.

Tai sitten luota rohkeasti itseesi, nappaa hyllystä hyvännäköinen tuoksuputeli ja ala haistella. Kun haistelet hajuvesiä niin pidä taukoja tuoksujen välissä. Tuoksuta maksimissaan muutamaa hajuvettä ja pidä sen jälkeen taukoa. Valitse muutama paras vaihtoehto ja ota niistä laput mukaan kotiin. Tuoksuta niitä parin kolmen tunnin jälkeen ja arvioi uudelleen, sillä muutaman tunnin jälkeen tuoksu on vastaa todellisuutta paremmin.

Mikäli yllä kuvattu operaatio kaupungin kosmetiikkaliikkeisiin on mahdoton tai paikkakunnallasi ei ole kunnollista kosmetiikkaliikettä niin voit luottaa myös joukkovoimaan. Tässä listattuna TOP 5 naisten hajuvettä hajuvesi.fi-verkkokaupasta:

Hajuvesi.fi-verkkokaupan TOP 5 suosituimmat hajuvedet

      1. Guess Seductive, hinta: 12,95 € Mene verkkokauppaan
      2. Beyoncé Heat Rush, hinta: 10,95 € Mene verkkokauppaan
      3.  Laura, hinta: 27,95 € Mene verkkokauppaan
      4. Tommy Girl, hinta: 21,95 € Mene verkkokauppaan
      5. Katy Perry Killer Queen, hinta: 10,95 € Mene verkkokauppaan

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi