Joululahja miehelle – Tsekkaa ainakin nämä verkkokaupat

joululahja miehelle

Joululahja miehelle

Oletko ostamassa joululahjoja? Olet oikeassa paikassa! Joululahjaideoita.com joululahjablogista saat taatusti hyviä lahjaideoita. Jos etsit lahjaa miehelle niin tässä muutama erinomainen verkkokauppa, jotka kannattaa tsekata. 

 

Coolstuff.fi

Coolstuff on verkkokauppa, josta löytyy jokaiselle jotain. Jos etsit kotipanimoa, minijääkaappia, aikuisten pesuammetta tai teknisiä vempaimia niin suuntaa Coolstuffille. Löydät sieltä jopa oman kategorian ”joululahjoja miehille” ja tätä juttua kirjoittaessa tämän kategorian alla on reilusti yli 500 tuotetta.

Muutama tuotenosto kaupasta

 

Sportamore.fi

Sportamore myy urheilu- ja vapaa-ajan tekstiilejä, sekä urheiluvarusteita. Laaja valikoima tunnettuja merkkejä, kuten Adidas, Björn Borg, Nike, Gant jne. Lisäksi kaupassa on ajoittain hyviä alennuksia. Mikäli etsit miehelle joululahjaksi vaatetusta, lenkkareita, verkkareita, pipoa tms niin tutustu sportamoreen.

Muutama tuotenosto

 

Teknikmagasinet.fi

Teknik Magasinet myy hyviä tekniikkaan ja harrastuksiin liittyviä tuotteita. Sillä on myymälät Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Lempäälässä, Oulussa, Turussa, Vantaalla, Raisiossa ja Porissa. Kun etsit miehelle lahjaksi elektroniikkaa niin kurkista Teknik Magasinetin verkkokauppaan. Täältä esim. Android tabletit alkaen 69,99 €, Actionkamerat alkaen 41,99 € tai aktiivisuusrannekkeet alkaen 34,99 €.

 

Dustinhome.fi

Dustin Home on Pohjoismaiden johtava IT-tuotteiden ja elektroniikan jälleenmyyjä netissä. Jos etsit puhelinta, läppäriä, pelikonsolia tai muuta elektroniikkaa lahjaksi miehelle niin suuntaa Dustinille. Dustinin valikoima on laaja ja hinnat ovat edullisia.

Muutama tuotenosto

 

LUE MYÖS: Retrovideopelit tekevät paluuta

 

Hongkong.fi

Vanha kunnon Hongkong on monen miehen suosikkikauppa. Jos mies on kova kalastaja, metsästäjä tai luonnossa liikkuja niin voin suositella ”Honkkaria”. Toki kaupasta saa kaikkea muutakin kuin edellä mainittuja, mutta mielestäni eritoten nämä mainitsemani tuotealueet on hyvin edustettuina verkkokaupassa.

 

 

LUE MYÖS:

Joululahja miehelle – 10 timanttista ideaa.
Joululahjat Kiinasta – Ota nämä asiat huomioon!
Mies! Näin ostat naiselle hajuveden.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi