Joululahja Äidille? – Katso ihanat ideat ja vinkit

Joululahja äidille

Äidit ovat ihania, tärkeitä ja rakkaita, ja siksi heitä haluaa muistaa jouluna spesiaalipaketilla. Mitä joululahjaksi äidille? Tässä muutamia hyviä ideoita ja vinkkejä.

Kustomoidut lahjat

Kustomoidut lahjat ovat siitä suosittuja, että ne ovat hyvin persoonallisia ja henkilökohtaisia. Oli lahja sitten kahvikuppi omalla kuvalla ja tekstillä, riipus omalla valokuvalla tai vaikkapa saunamittari äidin nimellä niin kustomoidusta lahjasta tulee aina hyvin henkilökohtainen fiilis. Tässä kaksi hyvää verkkokauppaa, joista löydät kustomoituja joululahjoja äidille.

 

Lahjat.net

Tämä verkkokauppa valmistaa yksilöllisiä lahjoja. Valikoimasta löytyy esimerkiksi

  • kaulin omalla tekstillä 26,00 €
  • teräslautanen omalla kuvalla ja tekstillä 28,00 €
  • valokuvasta puulle kaiverrettu taulu 29,00 €
  • saunamittari omalla tekstillä 22,00 €

Siirry lahjat.net verkkokauppaan >>

Korumaa.fi

Korumaasta löydät myös ihania kustomoituja lahjoja. Suosituimpia tuotteita heillä ovat korut valokuvakaiverruksella. Korut ovat hyvin kauniita ja hintakin on kohdallaan. Esim. koru valokuvakaiverruksella 2,6 x 4,5 cm maksaa 29,90 €.

NYT: alekoodilla ”isänpäivä2017” saat kyseisestä tuotteesta -25% alennuksen!

Siirry korumaa.fi verkkokauppaan >>

 

Äidille joululahjaksi hajuvesi

Naiset pitävät kosmetiikasta ja yksi suosittu joululahja onkin hajuvesi. Hajuvesi.fi verkkokauppa myy hajuvesiä todella edulliseen hintaan. Laadin aiemmin miehille ohjeet kuinka hommata oikea hajuvesi naiselle. Lue tämä ”Mies! Näin ostat naiselle oikean hajuveden” -artikkelini mikäli suunnittelet ostavasi äidillesi hajuveden joululahjaksi 😊

Siirry hajuvesi.fi verkkokauppaan >>

 

Korut

Koru on ihana joululahja. Koruja on tarjolla tuhansia erilaisia ja valinnanvaikeus voi iskeä helposti. Nostan tähän kaksi verkkokauppaa, joiden koruissa on ”sitä jotain”.

Samaskoru.fi

Samaskoru on Suomalainen verkkokauppa, jonka valikoima on laaja ja korut ovat tyylikkäitä. Eritoten nostan tähän heidän eläinaiheiset korut. Eläinaiheset korut ovat tyylikkäitä ja ihania, jos äidilläsi on lemmikki niin koru voi liittyä hänen tai teidän lemmikkiin. Eläinkoruista löytyy mm. erilaiset tassu-korut, kissa ja koira-aiheiset, sekä muut eläinaiheet. Koira-aiheisista koruista löytyy myös monta rotua, esim. mäyräkoira, bichon frise, labradorinnoutaja, tiibetinspanieli, mopsi, villakoira, snautseri, corgi, saksanpaimenkoira, kultainennoutaja, shetlanninlammaskoira, suomenpystykorva, staffordshirenbullterrieri, ranskanbulldoggi ja monta muuta rotua.

Nämä ovat ihania lahjoja eläinrakkaalle äidille.

Siirry Samaskoru.fi verkkokauppaan >>

 

Weecos.com

 

Weecos myy mm. kotimaisia, ekologisia ja muodikkaita vaatteita ja asusteita. Heidän koruvalikoimassa on upeita Suomessa käsityönä valmistettuja koruja. Koruissa on käytetty mm. kierrätysmateriaaleja, kotimaista puuta ja löytyy valikoimasta myös hopea- ja kultakorut. Mikäli äitisi arvostaa kotimaisuutta ja egolokisuutta niin voit löytää hänelle täältä ihanan joululahjan.

Siirry Weecos.com verkkokauppaan >>

 

Hauskat lahjat

Coolstuff.fi on mainio verkkokauppa. Siellä on laaja tarjonta monenlaisia hauskoja tavaroita. Vilukissalle on erilaisia hauskoja vilttejä ja tohveleita. Kulinaristeille on suklaasuihkulähdettä ja liköörinvalmistussettiä. Coolstuffin tarjontaa selaillessa saa helposti kulumaan aikaa tuntitolkulla. Varo, ettet innostu tekemään liikaa heräteostoksia 😉. Verkkokaupassa on oma kategoria ”lahjoja äidille” ja siellä on tätä juttua kirjoittaessa melkein 200 tuotetta.

Siirry Coolstuff.fi verkkokauppaan >>

 

Hemmottelulahja äidille

Viimeisenä vaan ei vähäisempänä; hemmottelulahja Bette Box. Kyseessä on paketti, joka tulee kotiin kerran kuussa. Se sisältää kauneutta, tyyliä ja ideoita. Bette Boxia on saatavana useampaa mallia ja tilauksen keston voi valita itselleen sopivaksi. Loisto idea naiselle joka rakastaa hemmottelua ja kosmetiikkaa.

Siirry BetteBox.fi sivuille >>

 

 

 

Mikäli kaipaat lisää inspiraatiota niin lue seuraavat artikkelimme

5 joululahjaideaa autoilevalle naiselle

Joululahjoja muumifaneille

Joululahjat Kiinasta – Ota nämä asiat huomioon

 

 

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi